Itt a nyár ápolja Ön is autóját az AutoGlym termékekkel...

 

Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autószépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére. 

Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és auto klub ajánlásával rendelkeznek. A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol. 

Auto Glym autóápolás

Facebook:

http://hu-hu.facebook.com/AutoglymHU

AutoCris is segítette a termék népszerűsítését. 

AutoCris - AutoGlym

Vezető autógyárak támogatásával

Több mint húsz autógyártó használja az Autoglym termékeit a gyártás során vagy prezentációs célokra. A fejlesztésekben szorosan együttműködő Jaguar Cars, Aston Martin, Mercedes-Benz, Volkswagen és más prémium márkák nagyban hozzájárultak a kezdeti sikerekhez.

 

A vállalat jelenleg több mint negyven autógyár ajánlását birtokolja, köztük számos prémium márka gyártójával (Alfa-Romeo, Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Maserati, Porsche, Rolls-Royce stb.) és vezérképviseletével, akik a gyártási folyamatokban, szalonokban, vagy autó show felkészítésnél veszik hasznát a kimagasló minőségű termékeknek.

 

Első a minőség

A folyamatos kutatásnak és innovációnak köszönhetően az Autoglym termékek megfelelnek a legmodernebb autógyártási technológiák követelményeinek.

 

A kiskereskedelmi és professzionális választék integrált rendszerének köszönhetően páratlanul könnyű használhatóság, teljesítmény és érték jellemzi a termékeket, melyeket nemzetközi minőségirányítási ISO9001 és környezetirányítási ISO14001 előírások szerint gyártanak.

 

A fejlesztések szoros együttműködésben történnek autófesték gyártókkal, új- és használt-autókereskedőkkel, fényező műhelyekkel és flottaüzemeltetőkkel, ami bitosítja, hogy az Autoglym folyamatosan az iparág élmezőnyében maradhasson.

 

Globális Forgalmazás és Tréning

A termékek független disztribútorokból álló nemzetközi hálózaton keresztül kerülnek a vásárlókhoz világszerte, akiknél az “Autoglym Valeting Training School”-okban képzett szakemberek segítik az ügyfelek kiszolgálását. Ezeket a létesítményeket használják autókozmetikusok és fényezők, hogy szakértői tippeket, válaszokat dolgozzanak k

Nyitva tartás


Hétfő-Péntek: 8:00-17:00
Egyeztetéssel egyéb időpontban is!  

Közösség

Keressen minket!

Kérjen időpontot!

Javascript is required to view this map.